بازیافت لاستیک ، بازیافت منابع !!!

  • 1393/06/19
  • رامین شریف زاده
بازیافت لاستیک ، بازیافت منابع !!!

بازیافت لاستیک ، بازیافت منابع
 دبیر انجمن صنفی اسقاط و بازیافت کشور گفت :  هدف از بازیافت لاستیک بازیافت منابع است .

چلویی در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو افزود: در کل کشور طی یک سال در حدود 120 تا200 هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط می شود و به همان نسبت لاستیک های فرسوده نیز بازیافت می گردند اما این میزان در کلیات امر بازیافت لاستیک مقدار زیادی محسوب نمی شود و باید میزان اسقاط خودرو افزایش یابد تا به نسبت آن بتوان تعداد بیشتری لاستیک را بازیافت کرد .

وی در راستای توجیه اقتصادی بازیافت لاستیک اظهار داشت : توجیه اقتصادی یک کارگاه لاستیک بستگی مستقیمی با میزان ورودی لاستیک آن دارد.با توجه به بحث حمل و نقل و ارزش خودرو ، ارزش و وزن لاستیک توجیه اقتصادی این عمل می تواند متفاوت باشد ضمن آن که توجیه اقتصادی بستگی به تیراژ نیز دارد ،یک کارگاه ساده و کوچک اگر قرار باشد تنها روزی یک لاستیک بازیافت کند توجیه اقتصادی نخواهد داشت .

دبیر انجمن صنفی اسقاط و بازیافت کشور در ضمن اشاره به کاربرد های مختلف بازیافت لاستیک تصریح کرد : لاستیک بعد ازبازیافت کاربرد های مختلفی را دارد ، به طور مثال می تواند در کفپوش زمین بازی کودکان  و نوع خاصی از آسفالت استفاده گردد .

چلویی بیان کرد : هدف از بازیافت لاستیک بازیافت منابع است و همچنین روند بازیافت لاستیک های فرسوده در طبیعت بسیار طولانی است که می تواند موجب آلودگی محیط زیست شود به این لحاظ مبادرت به این امر ضروری به نظر می رسد.

وی در راستای تاثیر بازیافت لاستیک در کاهش آلودگی محیط زیست گفت : وجود لاستیک های فرسوده در طبیعت به عنوان یک زباله و پسماند آلاینده محسوب می شود . بازیافت زباله برای حفظ محیط زیست ضروری است .

دبیر انجمن صنفی اسقاط و بازیافت کشور خاطر نشان کرد : در دنیا صنایع بازیافتی مورد تشویق قرار می گیرند ضمن آن که صندوق هایی جهت حمایت از آن ها و محیط زیست وجود دارد .